Recordopbrengst verrast Breda Jazz Festival

Bezoekers waarderen het festival met een gulle gift

Tijdens de laatste vrijwilligersbijeenkomst van de 49ste editie van het Breda Jazz Festival is de opbrengst van ’Piek voor de Muziek’ bekend gemaakt. De bezoekers hebben dit jaar gul gegeven aan de collectanten. Met een totaalbedrag van € 32.857,32 is dit een recordopbrengst. Het publiek laat hiermee zien hoeveel het festival hen waard is.

Oproep

Door stijgende evenementenkosten is een bijdrage van de bezoekers een onmisbaar onderdeel van de begroting. In aanloop naar het festival heeft het Breda Jazz Festival daarom een oproep gedaan aan het publiek om bij te dragen aan het voortbestaan van het festival.

Meer mogelijkheden

“Ik ben blij om te merken dat het publiek heeft ingezien dat het voortbestaan van het festival niet vanzelfsprekend is”, zegt voorzitter Bart Wouters. “Daarbij hebben we de bezoekers ook meer mogelijkheden gegeven om hun blijk van waardering te tonen. Voor het eerst was het mogelijk om te pinnen, waren er diverse digitale mogelijkheden om te geven aan ‘Piek voor de Muziek’ en was er een apart verkooppunt voor merchandise. Dit alles heeft bijgedragen aan het succes.”

Bedankt!

Het Breda Jazz Festival bedankt iedereen die gul heeft gedoneerd aan de vrijwilligers van ‘Piek voor de Muziek’! Bart Wouters: ”We blikken terug op een mooi festival en kijken er naar uit ook de 50ste editie voor u te mogen organiseren. We gaan dan samen voor een nieuw record en spreken de ambitie uit om te gaan voor €50.000,-. Tot volgend jaar!”

Ook pieker worden?

Stuur dan een mailtje naar Vincent of Fons.
Ook verenigingen kunnen zich aanmelden!

Steun het festival!