bjf-infopunt-hosp.jpg

Informatie over Breda Jazz Festival

Alles snel bij de hand

Veelgestelde vragen

Hier vind je veel gestelde vragen en de antwoorden; wel zo makkelijk. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Elk jaar met Hemelvaartweekend is het Breda Jazz Festival. De komende editie is van 9 t/m 12 mei 2024.

Gevonden voorwerpen kun je afgeven bij ons Informatiepunt op de Grote Markt. Alvast bedankt namens de rechtmatige eigenaar!

Ons Informatiepunt op de Grote Markt is de plek waar gevonden voorwerpen afgegeven en door de rechtmatige eigenaar opgehaald kunnen worden. Bij thuiskomst pas duidelijk dat je wat verloren bent tijdens het festival? We kunnen ook onze socials voor je inzetten om een oproep te doen. Neem gerust contact met ons op.

Je kan je inschrijven op onze mailinglist door het contactformulier in te vullen. In de onderwerpregel selecteer je dat je je aan wil melden voor de mailinglist.

Wat leuk dat je iets voor Breda Jazz Festival wil doen. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger; hier lees je meer over onze teams en hoe je je aan kan melden.

Als Partner van het Breda Jazz Festival verbind je je met zakelijk Breda en draag je bij aan het gastvrije, gezellige, en gratis toegankelijke festival. Je aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan hier.

Aanmelden als artiest kan via het aanmeldformulier.

bjf-infopunt-hosp.jpg
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen