bjf-over-ons[2].jpg

Over ons

De mensen achter het Breda Jazz Festival

Informatie over het festival en de organisatie

Hemelvaartweekend = Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival is vanaf 1971 uitgegroeid tot een groots vierdaags muziekevenement voor een breed publiek. De opening is elk jaar op Hemelvaartsdag, om 13:00 uur op de Grote Markt in Breda. Vier dagen later, op zondagavond, worden de laatste noten gespeeld. Jaarlijks trekt het Breda Jazz Festival zo'n 250.000 bezoekers.

bjf-1976-nachtconcert.jpg

Oudste en Grootste jazz festival

Het Breda Jazz Festival is het oudste en grootste vierdaagse jazzfestival van Nederland én Europa. Een Hemelvaartweekend zonder jazzmuziek in het bruisende centrum van Breda is inmiddels ondenkbaar. De sfeer is gemoedelijk en er is plek voor iedereen; van jong tot oud en van kleine tot grote jazzliefhebbers.

bjf-met-karakter.jpg

Festival met karakter

Tijdens het festival kun je meer dan 200 concerten bezoeken verspreid over meer dan 20 verschillende podia. Elk podium kent een eigen karakter en muziekstijl. De buitenconcerten zijn gratis toegankelijk. Voor de binnenconcerten zijn vanaf tweede paasdag kaarten te koop.

bjf-header-doneer-wit[1].jpg
Ook een donatie doen? Scan de QR code of gebruik de link

Steun het Breda Jazz Festival 1. Direct en gemakkelijk doneren via de QR-code of via de onderstaande knop. 2. Scannen met eigen vertrouwde BankApp, Tikkie of generieke QR-scanner (oa. iOS camera app). 3. De €3,00 is een giftsuggestie. U kunt het bedrag eventueel aanpassen. 4. Snel en veilig afronden via iDEAL.

Doneren via de link