Rhythm Club bezoekt Zuylen

bjf.2023-28-11.rhythmclub.so_.1005.jpg

Op 28 november beleefde de Rhythm Club een bijzonder netwerk event. Zuylen, partner van het Breda Jazz Festival, nodigde de Rhythm club uit voor een bedrijfsbezoek, natuurlijk mét muziek en een hapje en een drankje. De Rhythm club is het netwerk van ondernemers dat met sponsorbijdrage, in welke vorm dan ook, bijdraagt aan de continuïteit van het festival. Gedurende het hele jaar vinden er diverse netwerk events plaats.

Leestijd: minuten

Bijzondere locatie

Door de grote diversiteit van ondernemers vinden de events plaats op uiteenlopende locaties. Deze keer werd de Club uitgenodigd op een wel heel bijzondere plek, namelijk bij Zuylen aan de Tuinzigtlaan. Zuylen is gewend aan het organiseren van betekenisvolle bijeenkomsten, het is dan ook niet voor niks dat deze bijeenkomst “Rhythm Club met Ziel” werd genoemd.

bjf.2023-28-11.rhythmclub.so_.1029.jpg

Gastvrij

De leden werden gastvrij ontvangen door gastheer Roel Stapper en het team van Zuylen. Zij verzorgden een geweldige catering, waarbij de cake met een knipoog, natuurlijk niet kon ontbreken. In Aula de Baronie startte het programma met een voorwoord van voorzitter van het BredaJazz Festival Hanneke Griffioen. Dhr. Stapper presenteerde de filosofie en werkwijze van Zuylen, ondersteund met indrukwekkende, muur vullende beelden op de achterwand.

bjf.2023-28-11.rhythmclub.so_.1015.jpg

Mrs Hips

Natuurlijk is het muziek dat de leden met elkaar verbindt. De 4-koppige band Mrs Hips rond zangeres Simone Roerade verzorgde een intiem concert. Heel passend, jazzy en zonder de luisteraars los te laten. Een perfecte start van het feestje. Er was een hoge opkomst met veel bekende en ook een aantal nieuwe bedrijven. Heel veel dank aan Roel Stapper en het Zuylen team voor de organisatie.

Kom erbij!

Ben je ondernemer en draag je het Breda Jazz Festival een warm hart toe? Kom dan bij de Club, Jazz up je netwerk en word partner van het Breda Jazz Festival.

Vriend-ondernemer ben je al vanaf 100 euro. Kun je meer betekenen? Dan hebben we diverse sponsorpakketten samengesteld. Neem vrijblijvend contact op!

bjf-header-doneer-wit[1].jpg
Ook een donatie doen? Scan de QR code of gebruik de link

Steun het Breda Jazz Festival 1. Direct en gemakkelijk doneren via de QR-code of via de onderstaande knop. 2. Scannen met eigen vertrouwde BankApp, Tikkie of generieke QR-scanner (oa. iOS camera app). 3. De €3,00 is een giftsuggestie. U kunt het bedrag eventueel aanpassen. 4. Snel en veilig afronden via iDEAL.

Doneren via de link