Onze partners

Het Breda Jazz Festival is niet vanzelfsprekend. Jaar na jaar wordt het mogelijk gemaakt door toegewijde vrijwilligers en de genereuze steun van onze partners. 

Wij bedanken onze partners dan ook voor hun bijdrage.

Sponsor

Rhythm club

De business club van het Breda Jazz Festival. Een krachtig netwerk van bedrijven die met hun sponsorbijdrage de continuïteit van het festival borgen. Jaarlijks organiseren we vier netwerkbijeenkomsten en twee relatieborrels. Meld je snel aan via de button onderaan de pagina; de leden van de Rhythm Club maken graag kennis met je!

Deelnemende horecabedrijven

In de voorbereiding naar het Breda Jazz Festival denken de horecaondernemers constructief mee over de festivalorganisatie. Bovendien leveren zij een belangrijke financiële bijdrage aan het festival. Tijdens de vier festivaldagen zorgen zij uiteraard voor een gastvrij onthaal van de duizenden bezoekers. Namens de organisatie en bezoekers van het Breda Jazz Festival: bedankt!

Wil jij de deelnemende horeca een warm toedragen? Via de plattegrond zijn de deelenemende horeca per podium makkelijk vindbaar.

Vrienden van Breda Jazz Festival

De Vrienden slagen erin om, sinds 1988, het Breda Jazz Festival financieel te steunen. Nieuwe Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Toon je warme hart voor het festival en word donateur Vriend. Daarmee draag je direct bij aan het voortbestaan van het festival. 

Jazz Project

Het Jazz Project voor basisscholen uit Breda is een initiatief van de Stichting Beaux Jazz en borduurt voort op het jazzproject dat jaren met succes door Jazz Ten Toon is georganiseerd. Het Jazz Project wil basisschoolleerlingen van groep 8 kennis laten maken met het fenomeen jazz, waaronder het ontstaan en de culturele en sociale meerwaarde van deze muziekstijl. Door (inter)actieve deelname leren de leerlingen de wereld van de jazz op een unieke manier kennen. In een paar lessen werken de leerlingen toe naar een gezamenlijke eindpresentatie.

Sound of Europe

Stichting Sound of Europe creëert podia voor vernieuwende en grensverleggende cross over muziek uit Europa. Festival Sound of Europe, dat thuis is bij poppodium Mezz, cultureel centrum De Nieuwe Veste en het Chassé Theater in Breda, is het fundament van de stichting. De line up is niet te vangen in begrippen als jazz, rock of klassiek, maar gaat door alle grenzen heen. Improvisatie is daarbij de rode draad.

sponsor_partner[worden].png
Partner worden? Meld je vandaag nog aan!

Een krachtig netwerk van bedrijven die met hun bijdrage de continuiteit van Breda Jazz Festival borgen. Jaarlijks organiseren we vier relatiebijeenkomsten en twee netwerkborrels. Klik op de onderstaande button voor meer informatie; we komen graag met je in contact om je over de mogelijkheden te vertellen.

Partner worden