bjf-infopunt-hosp.jpg

Informatie over Breda Jazz Festival

Alles snel bij de hand

Veelgestelde vragen

Hier vind je veel gestelde vragen en de antwoorden; wel zo makkelijk. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Het Breda Jazz Festival is het grootste en oudste gratis toegankelijke jazzfestival van Europa. Voor een aantal binnenconcerten geldt wel dat je een ticket moet kopen. Klik hier voor een overzicht van deze concerten en link naar de ticketshop.

Voor een aantal binnenconcerten geldt wel dat je een ticket moet kopen. Klik hier voor een overzicht van deze concerten en link naar de ticketshop.

De ticketprijs kan per concert verschillen. Bekijk hier onze ticketshop voor een overzicht en prijzen.

Een eenmaal gekocht ticket kun je niet meer teruggeven aan het Breda Jazz Festival. Ook geven wij geen geld retour. Wel kun je je ticket aan iemand anders geven of doorverkopen.

Je tickets zijn scanbaar vanaf je smartphone. Het printen van je ticket is dus niet nodig.

Uiteraard staat het programma op onze website. Je kunt daar het programma ook filteren op genre. Een programmaflyer is tijdens het Breda Jazz Festival af te halen bij ons Informatiepunt op de Grote Markt.

Een programmaflyer is tijdens het Breda Jazz Festival af te halen bij ons Informatiepunt op de Grote Markt of binnenkort hier te downloaden als pdf.

Op het Infopunt (op de Grote Markt) haal je gratis jouw Festivalkrant 2024. Daarin staat niet alleen het programma, maar ook veel achtergrondinformatie over muzikanten en festivalmedewerkers. De digitale versie van de Festivalkrant 2024 lees je natuurlijk lekker hier!

bjf-infopunt-hosp.jpg
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen