bjf-infopunt-hosp.jpg

Informatie over Breda Jazz Festival

Alles snel bij de hand

Veelgestelde vragen

Hier vind je veel gestelde vragen en de antwoorden; wel zo makkelijk. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Het festivalterrein is de binnenstad van Breda. De festivalpodia kun je bekijken op de plattegrond hier op de site of in de programmaflyer.

Ja, het festival is toegankelijk voor minder validen. Wel kan het zijn dat je op bijvoorbeeld de Grote Markt wat moeite hebt vanwege de ondergrond als je moeilijker te been bent of een rolstoelgebruiker bent.

Bezoek je een binnenconcert? Vraag dan aan onze stagemanager aan de deur of je als minder valide als eerste naar binnen mag.

Breda heeft vijf fietsenstallingen, waar je je (brom)fiets of scooter kunt parkeren. Je kunt er een buggy, rollator, fiets of bakfiets huren en je helm, jas of boodschappen in een kluis opbergen. Ook kun je in bijna alle stallingen je e-bike opladen en je band oppompen. De fietsenstalling is overdag gratis en ‘s nachts betaal je slechts € 1,-. Er zijn daarnaast extra fietsenstallingen gecreëerd op Oude Vest en Adriaan van Bergenstraat.

Let op: een verkeerd geplaatste fiets kan door de gemeente worden verwijderd!

Kom je met de auto en wil je weten hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in de parkeergarages en op de parkeerterreinen? In de Breda City App vind je de bereikbaarheid en de actuele beschikbaarheid van alle gemeentelijke faciliteiten. Hier vind je ook een handig overzicht van openingstijden, tarieven, locaties, et cetera.

Tip: voor een hele dag parkeren betaal je in Het Turfschip, De Prins en de Chasséparking maximaal € 10,-. Het goedkoopst parkeer je op het terrein Gasthuisvelden/Arsenaalpad. Hier kost een hele dag parkeren maximaal € 4,-.

Voor alle informatie over de bereikbaarheid van Breda per bus of trein kun je het beste de websites van 9292 of de NS raadplegen. Vanaf station Breda wandel je in ongeveer tien minuten via Willemstraat en Valkenbergpark naar het festivalterrein in de binnenstad.

LET OP: tijdens Breda Jazz Festival rijden er geen treinen tussen Tilburg en Breda. NS zet extra bussen in, maar houdt rekening met extra reistijd.

Breda kent veel mooie en fijne hotels en b&b's. Stappen & Shoppen heeft ze overzichtelijk voor je op een rij gezet. Download gratis de Breda City app voor nog meer info.

 

 

Er zijn tijdens het Breda Jazz Festival openbare toiletten op de volgende plekken in het centrum van Breda:

Kasteelplein (ook minder validen)
Stadserf (ook minder validen)
Spanjaardsgat

Kijk op onze plattegrond voor de locaties.

bjf-infopunt-hosp.jpg
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen