bjf-infopunt-hosp.jpg

Informatie over Breda Jazz Festival

Alles snel bij de hand

Veelgestelde vragen

Hier vind je veel gestelde vragen en de antwoorden; wel zo makkelijk. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.

De openbare toiletten zijn te vinden op Stadserf, Kasteelplein en Spanjaardsgat. De toiltwagens op Stadserf en Kasteelplein hebben ook toiletten voor minder validen.

De vaste EHBO post staat op Kasteelplein. Daarnaast lopen er EHBO'ers rond door de binnenstad; spreek ze gerust aan als je hulp nodig hebt. Niet in staat om naar Kasteelplein te lopen? Ga naar het dichtsbijzijnde podium en vraag hulp aan één van onze medewerkers (te herkennen aan hun badge en/of crew t-shirt).

Breda heeft vijf fietsenstallingen, waar je je (brom)fiets of scooter kunt parkeren. Je kunt er een buggy, rollator, fiets of bakfiets huren en je helm, jas of boodschappen in een kluis opbergen. Ook kun je in bijna alle stallingen je e-bike opladen en je band oppompen. De fietsenstalling is overdag gratis en ‘s nachts betaal je slechts € 1,-. Er zijn daarnaast extra fietsenstallingen gecreëerd op Oude Vest en Adriaan van Bergenstraat.

Let op: een verkeerd geplaatste fiets kan door de gemeente worden verwijderd!

Kom je met de auto en wil je weten hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in de parkeergarages en op de parkeerterreinen? In de Breda City App vind je de bereikbaarheid en de actuele beschikbaarheid van alle gemeentelijke faciliteiten. Hier vind je ook een handig overzicht van openingstijden, tarieven, locaties, et cetera.

Tip: voor een hele dag parkeren betaal je in Het Turfschip, De Prins en de Chasséparking maximaal € 10,-. Het goedkoopst parkeer je op het terrein Gasthuisvelden/Arsenaalpad. Hier kost een hele dag parkeren maximaal € 4,-.

Voor alle informatie over de bereikbaarheid van Breda per bus of trein kun je het beste de websites van 9292 of de NS raadplegen. Vanaf station Breda wandel je in ongeveer tien minuten via Willemstraat en Valkenbergpark naar het festivalterrein in de binnenstad.

LET OP: tijdens Breda Jazz Festival rijden er geen treinen tussen Tilburg en Breda. NS zet extra bussen in, maar houdt rekening met extra reistijd.

Breda kent veel goede restaurants. Stappen & Shoppen heeft ze makkelijk voor je op een rij gezet. Download gratis de Breda City app voor nog meer info.

Een handigheidje van onze nieuwe website is dat aan de podia de deelnemende horeca gekoppeld staan. Kijk even bij welk podium je staat, zoek dat podium op op de plattegrond en klik op de bijgevoegde links. Eet smakelijk!

Breda kent veel mooie en fijne hotels en b&b's. Stappen & Shoppen heeft ze overzichtelijk voor je op een rij gezet. Download gratis de Breda City app voor nog meer info.

 

 

Er zijn tijdens het Breda Jazz Festival openbare toiletten op de volgende plekken in het centrum van Breda:

Kasteelplein (ook minder validen)
Stadserf (ook minder validen)
Spanjaardsgat

Kijk op onze plattegrond voor de locaties.

Op het Infopunt (op de Grote Markt) haal je gratis jouw Festivalkrant 2024. Daarin staat niet alleen het programma, maar ook veel achtergrondinformatie over muzikanten en festivalmedewerkers. De digitale versie van de Festivalkrant 2024 lees je natuurlijk lekker hier!

bjf-infopunt-hosp.jpg
Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen