Last van de post-festivalblues? Kijk JazzTalk terug!

home-bredanu-jazztalk.jpg

Het is een bekend fenomeen de eerste weken na het Breda Jazz Festival; je kunt zomaar overvallen worden door de post-festivalblues. Kenmerkend is dat je met een gevoel van weemoed terugdenkt aan het meest recente festival en het liefste alles opnieuw zou beleven. Gelukkig hebben we de foto's en video's nog!

Leestijd: minuten

BredaNu's JazzTalk

Terugdenken aan een crowdsurfende contrabas-bassist, de sfeer van de Willem Merkxtuin voelen of een stiekem merenguedansje doen om dat heerlijke gevoel even terug te halen; dat zijn de symptomen van de post-festivalblues. Uiteindelijk is hier maar één remedie tegen; foto's en filmpjes terugkijken en weer even terugduiken in de tijd. Uiteraard staan de foto's van deze editie op onze site. Hiermee kun je je blues al wat tegengaan. Wat ook helpt is JazzTalk terugkijken van BredaNu. Eefke Boelhouwers heeft het Breda Jazz Festival weer van allerlei kanten weten te belichten.

 

Breda Jazz Festival

29 mei t/m 1 juni 2025

Wat misschien nog wel het meeste helpt is uiteindelijk vooruit kijken en zorgen dat je de volgende editie niet mist. Zet daarom bij 29 mei t/m 1 juni 2025 met grote letters BREDA JAZZ FESTIVAL in je agenda! We starten na de zomervakantie weer met de voorbereidingen van de volgende editie. We kunnen altijd hulp gebruiken. Meld je aan als vrijwilliger en we nemen snel contact met je op.

bjf-header-doneer-wit[1].jpg
Ook een donatie doen? Scan de QR code of gebruik de link

Steun het Breda Jazz Festival 1. Direct en gemakkelijk doneren via de QR-code of via de onderstaande knop. 2. Scannen met eigen vertrouwde BankApp, Tikkie of generieke QR-scanner (oa. iOS camera app). 3. De €3,00 is een giftsuggestie. U kunt het bedrag eventueel aanpassen. 4. Snel en veilig afronden via iDEAL.

Doneren via de link