Doneer aan het festival

Doneer
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
20 mei 2023
20:30 - 22:30
04. De Rooi Pannen podium – Pleintje Veemarktstraat

Orquesta Poder Latino

Poder Latino betekent Latijns-Amerikaanse kracht. En dat is precies wat dit orkest uitstraalt. De opzwepende Latijns-Amerikaanse salsamuziek en spetterende show die deze band neerzet bieden een garantie voor een fantastisch feest waar volop gedanst wordt. Sinds de oprichting van Orquesta Poder Latino in 2002, inmiddels meer dan 20 jaar geleden, is de band uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Latin/Salsa orkesten van de Benelux.
 
Poder Latino bestaat uit maar liefst 12 muzikanten. De bandleden komen uit allerlei windstreken waaronder Nederland, Curaçao, Dominicaanse Republiek en Spanje. De strakke ritmesectie bestaande uit drums, conga’s, bongo’s, campana en tambora vormen de basis van de stevige Latino-sound, samen met de piano, basgitaar en gitaar. De zangers zijn ware entertainers die elke feest op gang krijgen en van een èchte Caribische sfeer voorzien. Als kersje op de taart is er dan nog de super strakke 4-koppige blazerssectie.
 
Op het repertoire staan verschillende stijlen zoals Salsa, Merenque, Bachata, Zouk, Kizomba, Reggaeton, Montuno en Bolero. Het repertoire wordt continue aangevuld met nieuwe stukken en up to date gehouden, zodat u keer op keer kunt genieten van een nieuwe show.

Steun het festival!

<!---->