Bereikbaarheid


Informatiepunt

Tijdens het festival staat op grote markt noord ons BN DeStem informatiepunt. U kunt hier terecht voor programma informatie, toegangskaarten en festivalartikelen. Onze gastvrouwen staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over het Breda Jazz Festival.

Openingstijden van ons informatiepunt

Donderdag: 13:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag: 13:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur - 20:00 uur
Zondag: 11:45 uur - 16:00 uur

Kaartverkoop

Kaarten kunt u bestellen via onze website op de pagina Kaartverkoop.

Uiteraard kunt u ook in de voorverkoop kaarten kopen bij:
VVV Breda aan de Willemstraat 17-19, Breda
Dependance VVV-kantoor op Grote Markt 38 (gevestigd in het stadhuis)

Afhalen van kaarten

De kaarten die u via de website hebt besteld, kunt u tijdens de festivaldagen (vanaf donderdag 29 mei, 13.00 uur) afhalen bij ons BN DeStem informatiepunt op grote markt noord.

Kaartverkoop tijdens het festival

Tijdens het festival kunt u kaarten kopen bij ons BN DeStem informatiepunt op grote markt noord en aan de desbetreffende zaal (vanaf ca. 30 minuten voor aanvang van het concert). Uw entreebewijs garandeert geen zitplaats. De zalen gaan een half uur voor aanvang van het concert open.

Weekmarkt naar Chasséveld

Op vrijdag 26 mei is de weekmarkt in Breda op het Chasséveld in plaats van op de Grote Markt vanwege het jaarlijkse Breda Jazz Festival. De markttijden zijn zoals gebruikelijk van 9.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden fietsenstallingen

De fietsenstallingen zullen tijdens het festival langer open zijn. Alle zes de bewaakte stallingen hebben ruimere openingstijden:

Fietsenstalling.png

Parkeren en bereikbaarheid

De parkeergarages zijn tijdens het jazzfestival geopend. Maar veel gemakkelijker (en goedkoper) is het om uw auto gratis te parkeren bij het NAC stadion. U vindt deze parkeerplaats op 5 minuten rijden vanaf afslag Prinsenbeek/Breda-Noord op de A16. Van daar rijden op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur elke 10 minuten pendelbussen naar de binnenstad en vice versa. Een retourtje kost € 0,65. De laatste bus vertrekt om 01.30 uur 's nachts. Op zondag rijden de pendelbussen van 10.00 uur tot 20.00 uur (onder voorbehoud van eventuele nacompetitie NAC). De bus zet u af in de Adriaan van Bergenstraat, de straat tegenover de Hoge Brug. Dit is ook weer de vertrekhalte.

Bussen en treinen

Voor alle informatie over de bereikbaarheid van Breda per bus of trein kun je het beste de 9292ov site of de NS-site raadplegen. Vanaf Station Breda wandel je in ongeveer 10 minuten naar het festivalterrein in de binnenstad.

ga naar 9292ov.nl >
ga naar ns.nl >

EHBO post

De EHBO post bevindt zich op het Kasteelplein. Op het gehele festivalterrein zijn mobiele EHBO-ers aanwezig.

Invalidentoiletten

Het invalidentoilet bevindt zich bij de EHBO post op het Kasteelplein.

Hotelovernachtingen en VVV

Hotelovernachtingen regelt u eenvoudig met een hotelarrangement van de VVV. Klik hier.

En ook voor merchandise artikelen van het Breda Jazz Festival kunt u terecht bij de VVV. Klik hier.

 

website door
Fleximaal