Sponsor worden

Uw onderneming zichtbaar op het Breda Jazz Festival


_DSC3047_Large.JPG

Ook sponsor worden?

Vele sponsors ondersteunen jaarlijks het Breda Jazz Festival. De beweegredenen daarvoor zijn haast net zo divers als de sponsors zelf. Het zijn grote nationaal of internationaal opererende bedrijven en zeker ook ondernemers uit de regio die jaarlijks het Breda Jazz Festival sponsoren.

Voor deze bedrijven is de stad met karakter meer dan een werkplaats: het is een visitekaartje. Het evenement Breda Jazz Festival geeft hieraan een hoorbare en zichtbare betekenis. Voor niet direct met Breda verbonden ondernemers zijn de grote bezoekersaantallen, het internationale karakter en het culturele aspect van het Breda Jazz Festival een uitstekende reden om zich aan te sluiten en ook sponsor te worden.

Onze sponsors ondersteunen het festival om de "exposure" en om de zakelijke relaties te onderhouden en te verbreden. In overleg met het bestuur stelt u vast op welke manier de samenwerking tussen u en het festival de beste inhoud krijgt.

Naast sponsoruitingen bij de podia in de binnenstad van Breda is vermelding van naam en logo in de programmaflyer, op affiches en op de website van het Breda Jazz Festival één van de vele mogelijkheden.

Sponsors worden ook vermeld in de speciale festivalkrant, die voorafgaande aan het Breda Jazz Festival bij tienduizenden huishoudens wordt bezorgd.

Kennismaking en afstemming van wensen zijn een goede reden om elkaar nader te leren kennen. Het bestuur komt graag persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen als mogelijke sponsor van het Breda Jazz Festival zijn. Onze adresgegevens staan op de pagina Organisatie.

Sponsoring van het Breda Jazz Festival biedt u een goede mogelijkheid om uw maatschappelijke betrokkenheid bij Breda en een belangrijk Bredaas cultureel evenement van wereldallure, zichtbaar te maken.

Belangstelling of meer weten? Mail naar info@bredajazzfestival.nl

Bekijk hier een overzicht van Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de reportage van BredaNu tijdens de Breda Jazz Night op 9 november 2016 in Holland Casino waarin een aantal relaties geinterviewd worden:

Breda_in_Beeld_Breda_Jazz_Night.png

 

website door
Fleximaal