Breda Jazz Festival PubQuiz

Op 14 mei 2021 is het zover; de Breda Jazz Festival PubQuiz! Deze PubQuiz, uitgezonden vanuit De Avenue, bestaat uit drie rondes met per ronde 10 vragen. De vragen variëren van algemene Breda-(stad)-vragen, vragen over het Breda Jazz Festival tot vragen voor de echte jazzliefhebber, voor iedereen toegankelijk dus! Tussen de rondes door geniet je van de nodige anekdotes, jazz-feitjes en de lekkerste jazz-tonen. Doe dus vooral samen met je team (alleen mag natuurlijk ook altijd) mee aan de Breda Jazz Festival PubQuiz.

Hoe meld je je aan voor de Breda Jazz Festival PubQuiz?

Vul het inschrijfformulier in en meld je samen met je team aan. Na het insturen van je inschrijving ontvang je op deze pagina een bevestiging.

Wat heb je nodig?

De Breda Jazz Festival PubQuiz wordt via Facebook, YouTube en tv-zender BredaNu TV uitgezonden. Het is belangrijk om twee apparaten tot je beschikking te hebben. Eén om de quiz op te volgen en één apparaat waarop je de antwoorden invult. Dit kan een televisie zijn samen met een telefoon, een tablet met telefoon etc. 

Op 13 mei 2021 ontvangt de teamcaptain alle informatie rondom de Breda Jazz Festival PubQuiz op het door jullie opgegeven e-mailadres. Houd ook de spamfolder in de gaten, het kan zijn dat de e-mail hier binnen komt.

Valt er nog iets te winnen?

Ben je ook zo benieuwd naar de gave prijzen die je kunt winnen tijdens de Breda Jazz Festival PubQuiz? Houd je ons Facebook Event in de gaten waarin we de prijzen zullen bekend maken.

En natuurlijk ga je de Breda Jazz Festival geschiedenisboeken in als winnaar van deze eerste Breda Jazz Festival PubQuiz!

Tot wanneer kun je je aanmelden?

Inschrijven voor de PubQuiz is niet meer mogelijk.

Heb je nog andere vragen over de PubQuiz? Neem dan contact met ons op via bredajazzpubquiz@gmail.com.

En de winnaars zijn…

De winnaars van de Breda Jazz Festival PubQuiz 2021 zijn:

1ste prijs: Jazz at the Quails

2de prijs: Wie weet waar podium west de whisky haalt?

3de prijs: Boogie Inferno 

Steun het festival!