Doneer aan het festival

Doneer

Word Partner van het Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival bestaat dankzij een sterk netwerk van partners, waar we enorm trots op zijn.

Door de financiële bijdrage, expertise, energie en het enthousiasme van onze partners kunnen we een internationaal gewaardeerd festival in Breda organiseren:

  • 4 dagen lang
  • Meer dan 250.000 bezoekers
  • Meer dan 20 podia
  • Meer dan 180 optredens

The Rhythm club is de plek waar de partners elkaar door het jaar heen ontmoeten. Minimaal 4x per jaar organiseert de club network events. Vaak met bedrijfsbezoeken en natuurlijk altijd met muziek!

Jazz up your network! En doe mee. Klik hier om een afspraak te maken.
We bespreken graag de mogelijkheden.

Voor de Stad. Voor de muziek. Voor het Netwerk. Wat kun jij betekenen?

 

Hoofdsponsors

Podiumsponsors

Vrienden van het Breda Jazz Festival

Programma-sponsor

Sponsors

NS

Vila Etiketten

Mediapartners

Trichis

Omroep Brabant

Bevriende organisaties

Vrienden Breda Jazz Festival

De Vrienden slagen erin om, sinds 1988, het Breda Jazz Festival financieel te steunen. Nieuwe Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Toon je warme hart voor het festival en word donateur Vriend. Daarmee draag je direct bij aan het voortbestaan van het festival.

mail naar Vrienden Breda Jazz Festival
www.vriendenbredajazzfestival.nl

Deelnemende horecabedrijven

In de voorbereiding naar het Breda Jazz Festival denken de horecaondernemers constructief mee over de festivalorganisatie. Bovendien leveren zij een belangrijke financiële bijdrage aan het festival. Tijdens de vier festivaldagen zorgen zij uiteraard voor een gastvrij onthaal van de duizenden bezoekers. Namens de organisatie en bezoekers van het Breda Jazz Festival: bedankt!

Jazz Info Breda

De Stichting Jazz Info Breda heeft als doelstelling het bevorderen van een bloeiende en levendige jazzcultuur in de regio Breda. Door middel van haar website informeert de stichting de jazzliefhebber over het actuele aanbod van jazzconcerten in de regio.

stichting@jazzinfobreda.nl
www.jazzinfobreda.nl

Kobe Jazz Street

Kobe heeft met het Kobe Jazz Street Festival een van de oudste en grootste (traditionele) internationale jazzfestivals van Japan in huis. Ook diverse Nederlandse en Bredase muzikanten maken regelmatig hun opwachting in Japan. Ieder jaar krijgt één jonge, veelbelovende muzikant tijdens het slotconcert van het Breda Jazz Festival de Kobe Jazz Street Award en de daarbij behorende uitnodiging om in oktober tijdens Kobe Jazz Street op te treden.

www.kobejazzstreet.gr.jp

Stichting Beaux Jazz

De Bredase Stichting Beaux Jazz initieert concerten, workshops, jamsessies en cursussen voor een brede doelgroep vanuit de gedachte dat moderne jazz het leven verrijkt. Het brengt verstrooiing en bezinning, schoonheid en reflectie, inzicht en twijfel, en verdient daarom een plaats in de samenleving. De overkoepelende doelstelling van Stichting Beaux Jazz is zorg dragen voor inspiratie, educatie, organisatie en toegankelijkheid van jazzmuziek in Breda.

workshops@beauxjazz.nl
www.beauxjazz.nl

Jazz Project

Het Jazz Project voor basisscholen uit Breda is een initiatief van de Stichting Beaux Jazz en borduurt voort op het jazzproject dat jaren met succes door Jazz Ten Toon is georganiseerd. Het Jazz Project wil basisschoolleerlingen van groep 8 kennis laten maken met het fenomeen jazz, waaronder het ontstaan en de culturele en sociale meerwaarde van deze muziekstijl. Door (inter)actieve deelname leren de leerlingen de wereld van de jazz op een unieke manier kennen. In een paar lessen werken de leerlingen toe naar een gezamenlijke eindpresentatie.

workshops@bredajazzfestival.nl
www.jazzproject.nl

Steun het festival!

<!---->