Doneer aan het festival

Doneer
Webshop

Hoofdsponsors

Podiumsponsors

Vrienden van het Breda Jazz Festival

Hotel Keyser Breda

Programma-sponsor

Sponsors

NS

Vila Etiketten

Rhythm Club

De business club van het Breda Jazz Festival. Een krachtig netwerk van bedrijven die met hun sponsorbijdrage de continuïteit van het festival borgen. Naast onze hoofdsponsors, sponsors en mediapartners zijn deze bedrijven lid van de Rhythm Club.

Jaarlijks organiseren we vier netwerkbijeenkomsten en twee relatieborrels. Bekijk hier foto’s van deze events. 

Mediapartners

Trichis

Omroep Brabant

Bevriende organisaties

Vrienden Breda Jazz Festival

De Vrienden slagen erin om, sinds 1988, het Breda Jazz Festival financieel te steunen. Nieuwe Vrienden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Toon je warme hart voor het festival en word donateur Vriend. Daarmee draag je direct bij aan het voortbestaan van het festival.

mail naar Vrienden Breda Jazz Festival
www.vriendenbredajazzfestival.nl

Deelnemende horecabedrijven

In de voorbereiding naar het Breda Jazz Festival denken de horecaondernemers constructief mee over de festivalorganisatie. Bovendien leveren zij een belangrijke financiële bijdrage aan het festival. Tijdens de vier festivaldagen zorgen zij uiteraard voor een gastvrij onthaal van de duizenden bezoekers. Namens de organisatie en bezoekers van het Breda Jazz Festival: bedankt!

Jazz Info Breda

De Stichting Jazz Info Breda heeft als doelstelling het bevorderen van een bloeiende en levendige jazzcultuur in de regio Breda. Door middel van haar website informeert de stichting de jazzliefhebber over het actuele aanbod van jazzconcerten in de regio.

stichting@jazzinfobreda.nl
www.jazzinfobreda.nl

Kobe Jazz Street

Kobe heeft met het Kobe Jazz Street Festival een van de oudste en grootste (traditionele) internationale jazzfestivals van Japan in huis. Ook diverse Nederlandse en Bredase muzikanten maken regelmatig hun opwachting in Japan. Ieder jaar krijgt één jonge, veelbelovende muzikant tijdens het slotconcert van het Breda Jazz Festival de Kobe Jazz Street Award en de daarbij behorende uitnodiging om in oktober tijdens Kobe Jazz Street op te treden.

www.kobejazzstreet.gr.jp

Stichting Beaux Jazz

De Bredase Stichting Beaux Jazz initieert concerten, workshops, jamsessies en cursussen voor een brede doelgroep vanuit de gedachte dat moderne jazz het leven verrijkt. Het brengt verstrooiing en bezinning, schoonheid en reflectie, inzicht en twijfel, en verdient daarom een plaats in de samenleving. De overkoepelende doelstelling van Stichting Beaux Jazz is zorg dragen voor inspiratie, educatie, organisatie en toegankelijkheid van jazzmuziek in Breda.

workshops@beauxjazz.nl
www.beauxjazz.nl

Jazz Project

Het Jazz Project voor basisscholen uit Breda is een initiatief van de Stichting Beaux Jazz en borduurt voort op het jazzproject dat jaren met succes door Jazz Ten Toon is georganiseerd. Het Jazz Project wil basisschoolleerlingen van groep 8 kennis laten maken met het fenomeen jazz, waaronder het ontstaan en de culturele en sociale meerwaarde van deze muziekstijl. Door (inter)actieve deelname leren de leerlingen de wereld van de jazz op een unieke manier kennen. In een paar lessen werken de leerlingen toe naar een gezamenlijke eindpresentatie.

workshops@bredajazzfestival.nl
www.jazzproject.nl

Steun het festival!