Geen Spiegeltent en Kasteelplein tijdens Breda Jazz Festival
10 april 2017

Geen Spiegeltent en Kasteelplein tijdens Breda Jazz Festival

Helaas heeft het bestuur van het Breda Jazz Festival met pijn in het hart moeten besluiten dat er komend Breda Jazz Festival geen Spiegeltent op het Kasteelplein wordt geplaatst.

Dit jaar worden de jazzactiviteiten meer geconcentreerd in het centrum van de stad. Op het Kasteelplein zijn daarom geen foodstands meer aanwezig en ook de Spiegeltent zult u er dit jaar niet meer aantreffen.

Nieuwe festivallocaties
Gelukkig komen er wel een aantal nieuwe locaties voor terug! De sfeervolle discotheek Kerkplein wordt speciaal voor het Breda Jazz Festival omgedoopt tot Cotton Club Torenstraat. In deze locatie vinden een aantal binnenconcerten plaats, waaronder het dansevenement All the Cats jump in’ en het slotconcert op zondagmiddag 28 mei. Ook de ontvangst van genodigden en sponsoren voorafgaande aan het Gospelconcert op zondagochtend vindt plaats in deze nieuwe locatie. Een andere nieuwe binnenlocatie is café Proost in de Vismarktstraat. Een springplank voor veelbelovende (jonge) jazzmuzikanten. 

BN DeStem informatiepunt
Het BN DeStem informatiepunt keert weer terug naar de Grote Markt en wel naast podium Grote Markt Noord. U kunt hier terecht voor programma-informatie, toegangskaarten en festivalartikelen. Onze gastvrouwen staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over het Breda Jazz Festival.   

 

website door
Fleximaal