Informatie

Bijna alle concerten tijdens het Breda Jazz Festival zijn gratis toegankelijk. Voor enkele speciale concerten heeft u een toegangskaartje nodig dat u online via onze website kunt kopen.

Bestellen

Op de pagina kaartverkoop vindt u een overzicht van alle concerten waar u toegangskaarten voor kunt kopen. Ook vanuit het programmaoverzicht kunt u voor de betreffende concerten direct kaarten kopen.

Als u de optie "Koop kaarten" kiest worden de kaarten geselecteerd en kunt u het aantal kaarten aanpassen met de plus en min knoppen of door handmatig een getal in te voeren.

U kunt de bestelling direct plaatsen door voor de optie Bestel te kiezen. Wanneer u uw adresgegevens invoert wordt u naar de beveiligde betaalomgeving van IDEAL geleid. 

Online betalen via iDEAL

Op de beveiligde pagina kunt u via de betaalmethode iDEAL online afrekenen en uw bestelling afronden via uw eigen bank.

Wanneer de transactie is geslaagd keert u terug op de website van Breda Jazz Festival en u ontvangt een bevestiging per e-mail.

Afhalen van de toegangskaarten

Wij sturen u na de bestelling per post een brief op vertoon waarvan u de door u bestelde kaarten kunt afhalen vanaf donderdag 9 mei, circa 13:00 uur bij de BNDeStem bus . LET OP. Dit jaar staat de BNDeStembus niet op de Grote Markt, maar op het Kasteelplein (2 min. lopen vanaf Grote Markt)

 

website door
Fleximaal