Doneer aan het festival

Doneer

Om het festivalterrein netjes en schoon te houden, vragen wij je om plastic bekers, papieren draagtrays en ander afval in de daarvoor bestemde afvalcontainers te gooien.

Dank voor je medewerking!

Veilig en gezond

Het Breda Jazz Festival is vier dagen lang volop genieten. De veiligheid en gezondheid van ons allemaal staan daarbij voorop. Een aantal punten waar je tijdens het festival rekening mee moet houden.

Mocht er zich onverhoopt een calamiteit voordoen, volg dan altijd de aanwijzingen van onze medewerkers. Bel niet en gebruik geen internet, maar maak alleen gebruik van sms (in verband met overbelasting van het netwerk). Zorg dat je altijd weet waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is.


Tijdens het Breda Jazz Festival staat er een EHBO-post op het Kasteelplein. Ook lopen er EHBO-medewerkers over het festivalterrein.


We hopen natuurlijk dat het stralend weer wordt. Mocht het extreem warm worden, zorg dan dat je voldoende water drinkt, op tijd de schaduw opzoekt en zonbescherming gebruikt.


 

Fotografie en Privacy

Tijdens het Breda Jazz Festival worden door onze festivalfotografen en leden van ons PR Team foto’s en video’s gemaakt. Wij gebruiken dit beeldmateriaal ter promotie van het festival. Bij toetreding tot het festival geef je ons toestemming om gebruik te maken van beeldmateriaal waar je op staat.


Het PR Team en de festivalfotografen dragen tijdens het festival herkenbaar een badge.


Wil je niet op video of foto worden vastgelegd? Geef dit dan aan bij de fotograaf of PR Teamlid. Wij houden hier dan rekening mee.


Als er een foto of video op social media of onze website geplaatst is die door jou als niet wenselijk wordt ervaren, dan kun je dit aan ons melden per mail: secretariaat@bredajazzfestival.nl. Wij zullen deze dan verwijderen.

Steun het festival!

<!---->