Download het volledige programma

Parkeren & bereikbaarheid

Kom je met de auto en wil je weten hoeveel vrije plaatsen er nog zijn in de parkeergarages en op de parkeerterreinen? In de Breda City App vind je de bereikbaarheid en de actuele beschikbaarheid van alle gemeentelijke faciliteiten. Hier vind je ook een handig overzicht van openingstijden, tarieven, locaties, et cetera.

Tip: voor een hele dag parkeren betaal je in Het Turfschip, De Prins en de Chasséparking maximaal € 10,-. Het goedkoopst parkeer je op het terrein Gasthuisvelden/Arsenaalpad. Hier kost een hele dag parkeren maximaal € 4,-.

Let op: Er is dit jaar geen pendeldienst van het NAC-stadion naar de binnenstad. Wel rijden er vanuit het stadion naar het centrum de normale stadsbussen.


Openbaar vervoer

Voor alle informatie over de bereikbaarheid van Breda per bus of trein kun je het beste de websites van 9292 of de NS raadplegen. Vanaf station Breda wandel je in ongeveer tien minuten naar het festivalterrein in de binnenstad.


Fiets

Breda heeft vijf fietsenstallingen, waar je je (brom)fiets of scooter kunt parkeren. Je kunt er een buggy, rollator, fiets of bakfiets huren en je helm, jas of boodschappen in een kluis opbergen. Ook kun je in bijna alle stallingen je e-bike opladen en je band oppompen. De fietsenstalling is overdag gratis en ‘s nachts betaal je slechts € 1,-.