Honda Jazz swingt op het Breda Jazz Festival

“Speciale Honda Jazz steelt show tijdens 49ste editie”

Heb jij ‘m al gezien? Het nieuwste model Honda Jazz voorzien van logo van het Breda Jazz Festival? Voor deze 49ste editie heeft Honda zich als sponsor aan het Breda Jazz Festival verbonden. Reden om het nieuwste model Honda Jazz om te toveren tot een échte Honda Jazz.

Deze speciale Honda Jazz sponsoring is ontstaan uit een samenwerking tussen Honda Benelux en Honda Breda. Aanjager is Bredanaar Maurice Broeders, werkzaam bij Honda Benelux: “Ik vind het Breda Jazz Festival een bijzonder festival, ik bezoek het festival al sinds 1976. Bands als The Jive Aces, Mike Sanchez, Tuba Skinny en het Duo Special concert vind ik echt fantastisch. Het bedrijf Honda en zijn producten zijn ook bijzonder. Dat maakt van Honda en het Breda Jazz Festival een bijzonder mooie mix.” Branche Director Hans De Jaeger en Automobile Sales Area Manager Marko Lambregtse delen deze mening en hebben de sponsoring opgezet samen met Honda Breda.

BESTSELLER

Honda Breda bestaat al meer dan 30 jaar (voorheen: Autobedrijf Van Putten) en is gevestigd aan de Oosterhoutseweg 95. De Bredase autodealer vervult een regiofunctie voor West-Brabant. Brian van der Meulen, verkoper bij Honda Breda vertelt enthousiast: “De Honda Jazz is een van de best verkochte modellen binnen het Honda-gamma. Het nieuwe model is stoer en assertief van buiten met een enorme hoeveelheid ruimte van binnen. De flexibele Magic Seats zijn uniek in deze compacte auto.” Het nieuwste model is de Honda Jazz Dynamic. In de klasse van compacte auto’s wint de Honda Jazz al jarenlang de Autoweek Tevredenheidstrofee. Ook innoveert Honda en ziet toekomst in elektrisch rijden. Begin volgend jaar komt Honda met een eerste Honda e op de Nederlandse markt, een volledig elektrische auto met een klassieke uitstraling. Honda Breda vertelt je graag over deze innovatieve auto, die nu al te reserveren is.

GRATIS 3D-SOUND-PAKKET

De bestickerde Honda Jazz is tijdens het Breda Jazz Festival te bewonderen in een speciale mini-showroom aan de Nieuwe Markt, ter hoogte van Hotel Nassau. Bij het kopen van een nieuwe Honda Jazz in de periode rondom het festival geeft Honda Breda een 3D-soundpakket ter waarde van € 560,- er gratis bij. “Zodat je nog beter kunt genieten van fantastische jazzmuziek”, vindt Brian van der Meulen.

ACTIES TIJDENS BREDA JAZZ FESTIVAL

Racen zit bij Honda in het DNA, denk aan motorfietsen en, sinds dit raceseizoen, is Honda ook motorleverancier van het Aston Martin Red Bull racing team. Tijdens de festivaldagen zijn er twee mogelijkheden om een prijs in de wacht te slepen. Door een pakkende slagzin te verzinnen kunnen bezoekers het Formula One merchandise pakket winnen. Daarnaast wordt een poetsbeurt voor de auto uitgereikt aan degene die de meeste likes krijgt op een Facebook post van de Honda Jazz stand. Tenslotte verloot Honda Breda aan bestaande en toekomstige loyale klanten kaarten voor het Gospel concert op zondag 2 juni. Brian van der Meulen: “Klanten die overtuigd zijn van de kwaliteit van Honda, laten wij graag meegenieten van dit mooie concert in de Grote Kerk.” Honda Jazz en Breda Jazz Festival hebben elkaar op veel manieren gevonden, zoveel is wel duidelijk.

HONDA BREDA
Oosterhoutseweg 95, 4816 KC Breda
Tel. 076-5713229, info@garagevanputten.nl

Steun het festival!