Doneer aan het festival

Doneer
Webshop
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
26 mei 2022
21:45 - 00:00
02. Scorpions Security podium – Grote Markt zuid

Mrs. Hips (NL)

Groove, soul, jazz, power en fun zijn zomaar een paar steekwoorden die de band Mrs. Hips omschrijven. De vaste kern rond zangeres Simone Roerade bestaat uit bassist Bart Wijtman (Ocobar) en drummer Sjoerd van Bommel (Bots). Zet daarbij meester toetsenist Berthil Busstra (o.a.The Jazzinvaders) en Toon Meijer op sax en het feest is compleet. Alle muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de (inter)nationale jazz- en popscene en brengen hun muzikale ervaringen bij elkaar in een vorm waarbij je niet stil kan blijven staan!

In de jaren ‘90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen en buitenland.In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er nog meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een heerlijke Fender Rhodes improvisatie of solo van de groovende ritmesectie.

Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips. Energie die op het podium ontstaat en regelrecht overslaat op het publiek!

Steun het festival!