Doneer aan het festival

Doneer
Webshop
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
26 mei 2022
16:00 - 18:00
18. De Avenue

Het is bijna traditie, mondharmonica leren spelen tijdens het Breda Jazz Festival!  Op donderdagmiddag 26 mei gaat het weer gebeuren en wordt u de mogelijkheid geboden om in  anderhalf uur het basisprincipe te leren van die bijzondere mondharmonica.  Eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, gaat er een wereld van muziekplezier voor je open.

Voor alle deelnemers aan deze stoomcursus mondharmonica is een nieuwe, goede kwaliteit, blues harmonica in de toonsoort C , bij de prijs inbegrepen. We gaan er meteen muziek mee maken  Binnen een kwartier speelt iedereen zijn of haar  eerste blues melodie!

Geen noten lezen
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een boel lol naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !’

Docent bij deze workshop  is Hans de Vries. Hij speelde zelf talloze malen op het Breda Jazz Festival, o.a. met de band Louisiana Radio.

De workshop duurt anderhalf uur inclusief pauze. Deelnemers krijgen een lesblaadje mee en voor wie dat wil is er gratis vervolgles via internet.

Entreeprijs is inclusief mondharmonica in toonsoort C.

 

Steun het festival!