Doneer aan het festival

Doneer
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
20 mei 2023
21:30 - 00:30
19. Publieke Werken

Hans Dulfer (NL)

Helaas is Hans Dulfer onverwacht verhinderd zaterdag. Het concert zal wel doorgaan. De band heeft toegezegd er samen met special guest Rob van der Wouw een knalconcert van te gaan maken. Publieke Werken biedt je per gekocht ticket twee consumptiebonnen aan die op deze avond ingewisseld kunnen worden bij hun bar. Ticket gekocht en wil je deze nu retourneren? Mail uiterlijk zaterdag 20 mei 2023 vóór 18:00 uur naar penningmeester@bredajazzfestival.nl met verzoek om refund, waarbij je het aantal kaarten en het ordernummer doorgeeft. Hij neemt dat contact met je op voor de verdere afwikkeling. 

Rob van der Wouw

Trompettist Rob van de Wouw speelde jaren bij Dulfer en is een geweldige solist bekend van o.a. Rotterdam Jazz Orchestra. Jazztrompettist Rob van de Wouw is een virtuoos muzikant die overweg kan met verschillende muziekgenres, waaronder soul, funk, hip-hop en R&B.

Gitarist Jerôme Hol is een van de spectaculairste en meest gevraagde gitaristen van het moment, een ongelofelijke rockimprovisator in de geest van Eddie van Halen en Jimmie Hendrix. Drummer Hans Eijkenaar, die werkte met de top van de Nederlandse en internationale muziekscene, waaronder Anouk, Kane, Kayak en te horen is op 15 top-40 hits, is een begrip onder drummers en zelden in een intieme setting te horen. Basgitarist Ishaq van Niel moet je een keer gezien hebben om te geloven dat zo’n manier van basspelen bestaat: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal. Koen Schouten, die speelde bij o.a. Caro Emerald en Michelle David, geeft de beestachtig knorrende baritonsax een nieuwe dimensie met een solistisch geluid.

Steun het festival!

<!---->