Doneer aan het festival

Doneer
Webshop
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
27 mei 2022
23:55 - 04:00
18. De Avenue

Het mag eindelijk weer: uitgaan tot diep in de nacht! Tijdens het 50ste Breda Jazz Festival kun je helemaal los gaan op live muziek van Steve Lucky and the Rhumba Bums ft. Miss Carmen Getit én tegelijk genieten van uniek beeldmateriaal van veejay Fenno Werkman (bekend van de Top 2000). Dat wordt dansen, dansen, en nog eens dansen!

Steve Lucky & the Rhumba Bums ft. Carmen Getit (US)
‘A high energy show’ met jump, blues, swing en jazz. Muzikale pareltjes geïnspireerd door de jaren ’30, ’40 en ’50 zorgen voor een ware beleving met Steve Lucky & The Rhumba Bums Ft. Carmen Getit. De band komt uit USA en bestaat uit echte rasartiesten. Ze spelen over de hele wereld en hebben verschillende tours gedaan o.a. Montreux Jazz Festival in Zwitserland, San Francisco Blues Festival en Breda Jazz Festival in Nederland.

De prachtige vocals van Steve Lucky en Carmen Getit worden ondersteund door briljante muzikanten. Steve Lucky & The Rhumba Bums Ft. Carmen Getit komen weer naar Breda en zetten de tent op zijn kop! Check ze zeker tijdens de Friday Midnight Funky Party in De Avenue, waar ze samen met Ferry Werkman je nacht laten beleven die je niet snel zult vergeten…

Fenno Werkman (NL)
Fenno Werkman is eigenhandig verantwoordelijk voor het redden van een schat aan beeldmateriaal: filmmakers, musici en televisiemakers uit de hele wereld kloppen tegenwoordig bij hem aan om hun eigen verleden terug te zien. Begonnen als popfotograaf met een voorliefde voor The Beatles, ontdekte hij dat er bij omroepen en andere mediabedrijven nogal slordig met historisch materiaal werd omgesprongen. Al gauw groeide zijn verzameling letterlijk het huis uit. Zijn collectie beslaat inmiddels een duizelingwekkende anderhalf miljoen films en minstens 300.000 videobanden. Als beeldresearcher is Werkman leverancier van veel uniek beeldmateriaal voor onder meer de televisieprogramma’s Nacht van de Popmuziek en Top 2000 met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis.

Steun het festival!