Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
artist image
31 mei 2019
15:30 - 18:15
04. Podium St Janstraat

Diona Fox is een krachtige zangeres en classy frontvrouw met het hart op de tong: aanwezig, gevat en innemend. Haar liefde voor jazz, (neo)soul en popmuziek hoor je terug in haar teksten. Een rauw randje die ook haar diepe, warme stemgeluid kenmerkt. Vaak vergeleken met Amy Winehouse en geïnspireerd door vocalisten als Carmen McRae, Billie Holiday en Ella Fitzgerald.
Haar Ragdolls bestaan uit gitaarvirtuoos Roy de Rijke, de groovy bassist Remus Aussen en de klassiek geschoolde drummer Lodewijk Bles

De muziek van Diona Fox & her Ragdolls is energiek, fris en klinkt als Amy Winehouse meets Django Reinhardt. Geraffineerde jazz met de catchy-ness van pop. Een strakke, dynamische ritmesectie en gypsy jazz gitaarlijnen met samensmeltende achtergrondzang.

In 2017 brachten zij het goed ontvangen debuutalbum ‘Finally Found A Way’ uit. Zij stonden in het voorprogramma van Nick Waterhouse (USA), speelden op The Life I Live Festival in Den Haag en waren te horen op o.a. Radio Veronica en Radio 5 live.

Met gemiddeld 90 shows per jaar is entertainment een garantie bij de liveshows van Diona Fox & her Ragdolls!