Doneer aan het festival

Doneer
Webshop
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
26 mei 2022
19:30 - 21:45
10. Winters podium – Spanjaardsgat

BOSCO ft. Johnny Rosenberg (NL)

Jazz- en pop-orkest “BOSCO” werd in 2003 opgericht door de Bredase trompettist, arrangeur en producer Daan Bogers. De band groeide in korte tijd uit tot een veelgevraagd collectief, dat zowel jongere als oudere toeschouwers wist te boeien. De veelzijdigheid van BOSCO bracht de band op vele plekken: van Paaspop tot Concert at Sea, van theatertours tot televisie-optredens en van TivoliVredenburg tot de Effenaar.

Johnny Rosenberg – “the Gypsy Crooner” – is bekend van de beroemde zigeunerfamilie Rosenberg. Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaarspelen en ontwikkelde zich vanaf eind jaren negentig als zanger. Hij was meermaals op televisie te zien, trad op over de hele wereld (met onder meer het befaamde Rosenberg trio) en gooide hoge ogen bij diverse talentenjachten. Johnny Rosenberg wordt meermaals “de Nederlandse Michael Bublé” genoemd.

Al enkele jaren geleden werden plannen gemaakt tussen BOSCO en Johnny om te gaan samenwerken. Echter gooide de Corona-pandemie roet in het eten. Sinds dit jaar is het dan éindelijk toch zover en knalde in februari de combinatie BOSCO & Johnny Rosenberg vol enthousiasme het podium op. De verwachte chemie tussen band en zanger was direct daar en binnen no-time stond de eerste show op het programma, waarbij het dak eraf ging!

Steun het festival!