Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
artist image
30 mei 2019
20:00 - 00:30
17. De Avenue

Hét retro dance event van de lindyhop, jump & jive, boogie woogie en rockabilly waarbij je je volledig waant in de gouden jaren van de Swing! All the Cats Jump In’ is ook dit jaar weer te beleven op het Breda Jazz Festival. Een must voor de echte dansliefhebbers, maar ook voor publiek dat gewoon geniet van kijken en luisteren.


Buzz, Love, Jive & Rita!

A Jazzy Burlesque Affair Featuring Rita Lynch & The Slampampers (IT/NL)

Een driekoppig Vintage Swingjazz Orchestra, altijd op zoek naar muzikale hoogstandjes, mooie vrouwen en wat geld. In deze jazz comedy-show kun je genieten van geavanceerde vintage-swing-muziek met drie mannelijke stemmen. Tijdens de show worden deze drie jazzmuzikanten totaal overweldigd door de plotselinge verschijning van de verbluffende, mysterieuze Italiaanse super-diva: Rita Lynch. Het beloofd een zoete en betoverende muziekshow te worden, mét een sensueel vleugje burlesque!


ZooT (NL) – Vintage Dance Band

Een zinderende show met vier saxen, drie koperblazers, gitaar, bas, drums en een spetterende zangeres brengt je terug naar tijd van de oude dansorkesten. Beleef de jaren ’30, ’40 en ’50 – ook al komt het nummer uit de jaren ’70 of ’80!


All  the Cats Join In’ Demo’s en Workshops


DJ Big H Jamboree

Steun het festival!