Biografie

Vanavond Nog! is een Nederlandstalige popband met sterke invloeden vanuit de soul en jazz. In hun muziek kun je horen dat de band zich breed heeft laten inspireren. Van Ramses Shaffy, Doe Maar en Blöf, tot aan Lianne La Havas, Selah Sue en Joss Stone.

De combinatie van verschillende muziekgenres leidt tot een uniek geluid dat niet direct in een hokje te plaatsen is. Het publiek wordt met elk nummer meegezogen in een verhaal. De teksten zijn gevat. Direct, poëtisch en laten ruimte over voor eigen interpretatie.

Van origine bestond Vanavond Nog! uit een akoestisch duo (moeder en dochter) dat werd geselecteerd voor de top 100 van Giels Talentenjacht. Na het releasen van hun eerste album genaamd ‘De Zee’ en vele optredens (met als hoogtepunten het optreden in de Westergastfabriek in Amsterdam en het optreden op het Paaspop festival in Haarlem) is Vanavond Nog! sinds kort getransformeerd tot band.

Deze 5-koppige band wordt geformeerd door vier muzikanten van het conservatorium uit Rotterdam en een rechtenstudent (de zangeres). Het resultaat van de transformatie is dat het eigen repertoire, geschreven door Carolijn Beckers, steeds verder wordt voorzien van een swingend, funky en jazzy jasje. De 5 muzikanten hebben de aspiratie om nog veel meer van zich te laten horen, nieuwe singels te releasen en samen op het podium publiek te veroveren!