Doneer aan het festival

Doneer
Webshop

Biografie

Een op zwepende Zuid-Amerikaanse Latijn muziek, gebracht door een spetterend orkest met een kleurrijke show van de zangers. Een garantie voor een fantastisch feest, waar iedereen direct in de juiste stemming zit en volop geniet. De basis voor het stevige Latino geluid wordt gevormd door het strakke ritme sectie met o.a. timbales, drums, conga’s, bongo’s, campana, tambora piano, basgitaar en niet te vergeten, vier dynamische blazers die voor de melodie zorgen. drie spetterende zangers maken het samen met “orquesta poder latino” uw feest tot een echt Caribisch feestavond.

Orquesta Poder Latino is bekend met hun Zuid- Amerikaanse ritme zoals de Salsa, Merengue, Montuno, Chachacha, Bolero en de populairdere Bachata dat op dit moment bij de meeste dansscholen gegeven worden, en de traditionele Caribische Zouk kan het orkest uitstekend uit de voeten. De twaalf top muzikanten van “Orquesta Poder Latino” komen uit verschillende windstreken o.a. Nederland, Dominicaanse Republiek, Spanje, en Curaçao.

Wees gewaarschuwd en neem gemakkelijke (dans)schoenen mee.”Orquesta Poder Latino” brengt u een zeer dansbaar repertoire ten gehore. Voordat u het weet staat u op de dansvloer u “Salsa Moves” te beoefenen.

Steun het festival!